Bedrijfsruimte | Den Binnen

Den Binnen 3, Nuenen

Verkoop bij inschrijving 680 m2
Verkoop bij inschrijving
-
Metrage
680 m2
Oplevering
In overleg
Uitgebreide informatie

NIEUW IN VERKOOP I VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Het object bestaat uit een representatief bedrijfspand gelegen op industrieterrein 'Eeneind' in Nuenen. Het object is gebouwd in 1992 (gemoderniseerd in 2010) en beschikt over een showroom, kantoren en een bedrijfshal. Er zijn acht parkeerplaatsen gelegen op het voorterrein en er bevindt zich een overheaddeur in de zijgevel van de bedrijfshal.

Bereikbaarheid

Het object is uitstekend gelegen op bedrijventerrein 'Eeneind' te Nuenen vlakbij de snelweg A270, die een directe verbinding biedt met Eindhoven en Helmond. Daarnaast zijn er goede busverbindingen beschikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE

ca. 370 m² bedrijfsruimte / magazijn
ca. 110 m² showroom
ca. 200 m² kantoorruimte

Energielabel

Het object heeft Energielabel A, afgegeven op 28 augustus 2017.

Parkeren

Bij het object behoren 8 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Bestemmingsplan

Het object is gelegen binnen 'Omgevingsplan gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten' in bestemmingsplangebied 'Eeneind 2018' (`vastgesteld 17-025-2022) en heeft de bestemming 'Gemengd' (Artikel 8) en is relevant mede bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2, kantoren en dienstverlening. Meer informatie over de bestemming is op te vragen via ons kantoor.

Kadastrale bekendheid

Gemeente Nuenen, sectie C, nummer 3865, groot 1.199 m².

EIGENDOM

Volle eigendom.

DATAROOM

De hier beschreven informatie is een samenvatting die een beknopte weergave geeft van alle, voor een kandidaat koper, benodigde informatie om een eventuele aankoopbeslissing op te kunnen baseren. Bij interesse kunt u, op aanvraag, toegang krijgen tot de dataroom waar relevante informatie en documentatie beschikbaar is gesteld.

BIEDING

Indien u naar aanleiding van de hier beschreven informatie en de gegevens in de dataroom geïnteresseerd bent, nodigen wij u uit om een bieding te doen. Biedingen dienen conform het opgestelde biedingsformulier, inclusief de bijbehorende documenten, te worden ingediend vóór vrijdag 6 december 12:00 uur.

RICHTPRIJS

Op aanvraag.

LEVERING

Een bieding dient te worden waarbij het object wordt geaccepteerd op basis van 'as is, where is'. De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen. Verkoper kan en zal dan ook geen enkele garantie geven.

GUNNING

Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt tot stand indien overeenstemming is bereikt over zowel de koopsom als de bijkomende voorwaarden middels een ondertekende koopovereenkomst.

Overige condities
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent 'Den Binnen 3' te Nuenen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact